budak - budak PMR

13 comments:
~ assalamualaikum ~

CHP tak pandai nak bermain dengan perkataan . biar CHP terus terang .

doakan CHP cemerlang dalam PMR yang akan bermula pada 4 Oktober 2011 akan datang . dan hari ini akan jadi hari terakhir CHP berada atas talian . ( ayat skema , abaikan ) .

rindukan CHP okey ?

~ tak edit langsung tau ~
~ ada jumpa cik jerawat tak ? ~

kalau rindu tatap muka CHP ni . . 
~ ahaks ~

~ jom makan otak ~

14 comments:
~ assalamualaikum ~



actually , today's entry is about my ' friend ' . 
speaking london pulak CHP ni . abaikan .
CHP tak tahu kenapa orang suka nilai orang yang lain daripada luarannya .  cuba kalau bloggers ., orang tuduh bloggers macam - macam , takkan tak marah pulak ? kalau sekali dua , mungkin boleh sabar lagi . tapi kalau sampai tahap nak pijak hidung , takkan nak diam kan pulak ?

kalau orang tu baca entry ni , harap sangat dia insaf .
ku sedar apa yang seharusnya ku tempuhi ,
mungkin dapat dileraikan lagi ,
semua ini bukan yang ku inginkan ,
menambahkan lagi kedukaan ,
cubalah fahami . . 

p/s : hanya serangkap lirik lagu yang tak berapa nak GLAMOUR . .  

CONCERN enough ?

11 comments:
~ assalamualaikum ~

bloggers , are you concern enough ?
if you are , try to guest :

WHAT'S MY PROBLEMS ?


kalau betul , CHP belanja top - up , 
seikhlas mungkin . .


~ muka happy , hati siapa yang tahu ~
~ abaikan background yang super buruk tu ~

luahan hati seorang minah kasar

2 comments:
~ assalamualaikum ~

saya , CHP dengan jujurnya , menulis post ini dengan linangan air mata . bukan ingin menagih simpati sesiapa , tapi hanya sekadar mahu berkongsi kisah hidup yang tak berapa nak tragis ni .

CHP memang seorang gadis yang kasar , ganas , and so on . tapi itu semua bukan satu tiket masyarakat sekeliling nak pandang serong akan perangai CHP ni . CHP tak suka jadi hipokrit , bak kata orang , biarlah kita jadi diri sendiri . tapi , bukannya CHP tak mahu berubah , CHP dah cuba . tapi last2 , CHP akan kembali kepada perangai yang asal . CHP tak reti nak berpura - pura jadi feminin , lemah lembut , sopan - santun and so on . 

bila CHP sedih , CHP pasti akan mengetap bibir . biar CHP share dekat sini . CHP tak suka orang nampak CHP tengah sedih , menangis ataupun ada problem . tapi , CHP dah tak tahan lagi . gatal sugguh nak tulis dekat sini . CHP cuma nak cakap dekat manusia tu . CHP berterima kasih sangat sebab sudah sedarkan CHP . CHP tak layak nak make friends dengan orang yang macam **a* dia . 

CHP sedar taraf family sendiri macam mana . family CHP cuma sebuah family yang cukup sederhana . memang parents CHP cukup bagi ilmu sivik bla3 , tapi , kadang - kadang CHP tak sedar words yang digunakan itu , boleh melambangkan status atau latar belakang sesuatu family . salah family CHP ke ? TAK !

kalau member CHP tak kisah CHP kawan dengan dia , kenapa mersti orang lain kisah ? memang lah member CHP tu bawah tanggungjawab dia . . tapi . . . entahlah , memang CHP super sedih sekarang . biarlah , lepas ni , CHP tak nak lagi berhubung dengan dia .

kesimpulannya dekat sini , CHP tak nak dah cari pasal berkawan dengan orang yang ada family kaya - kaya , super kaya . * kayap ? , enggang selamanya takkan boleh terbang beriringan dengan pipit , bukan ?

minah - minah TWITTER

2 comments:
~ assalamualaikum ~

mak aku kata , kalau geram macam mana sekali pun , jangan marah lebih - lebih . . okey , aku pegang kata - kata mak aku yang super sweet tu . * aku nak letak gambar dia kat sini , tapi dia tak bagi . tak nak glamour lah tu . 


okey , korang baca , and pandai - pandai decide . siapa yang salah kat sini . korang nampak aku dah mintak maaf kan ? 



aku saja tak hide kan names diorang , lantaklah . kan aku dah mintak maaf , pastu , ada pulak minah kepochi yang menyebok dah hentam aku jugak . awek dia ke hape tu ? kan aku ada tulis , " bahasa aku kasar sangat yea ? "

i really2 mean with that sayings la . tengok , aku da speaking . frankly speaking , korang tak perlu nak judge aku dari luaran . don't judge the heart by its body . okey , aku admit , bahasa - bahasa yang kau guna memang ultimately kasar . kalau siapa yang tak kenal aku , surely akan anggap aku macam - macam . 

big question here , KAU KENAL AKU KE ?