Doktor Cinta Murahan

6 comments:
Konnichiwa bloggers . Eh first of all Faie nak pesan kalau Faie tersalah taip atau TYPO perkataan ' assalamualaikum ' dekat permulaan entry ni tolonglaa tegur yaa ~ Sebab Faie tak guna auto entry or else , Faie suka taip sendiri , yelaa . . Kadang - kadang kalau dah check banyak kali pun kita tak perasan kan ? 
First entry pasal Wordless Wednesday yang lepas tu . . . Err actually Faie nak cakap yang Faie ni bukan Kpopers tegar , Faie cuma minat sorang artis ni : Kim Hyun Joong ☼.☼ Dia ada full pakage kecuali dia tu bukan Islam dan dia tu peminum liquor tegar =='

" #FaktaRemajaTwitter lambakan Dr. Cinta yang berkelulusan Diploma PMR dan Degree SPM "
Tiba - tiba terasa nak taip entry pasal Dr. Cinta Murahan . Maksudnya ? Kalau sign in Twitter or FaceBook ( but recently Twitter ) , mesti korang terbaca tweet or status regarding advices in love or whatsoever kan ? Pernah juga terfikir , cukup betul pengalaman diorang ni , bila dijenguk profile dan TL , 12 tahun . . . . . 9 tahun . . . . Eh kejap budak 8 tahun pun dah ada acc FB ? Faie dulu ada acc FB pun time Form 1 , start buat Twitter tahun ni , Form 4 . Aigoo ~

Memang dah jadi trend , semua orang nak tulis pasal cinta , lagi - lagi cinta pinjaman . Memang bagus kalau kita berkongsi tips nak bahagiakan pasangan ataupun ayat - ayat yang boleh buat perempuan dan lelaki rasa dihargai . Memang elok . Sejujurnya memang taksalah , tapi yang menjadi satu ' kejengkelan ' * maaf ayat agak kasar * , bila satu ayat jadi fenomena , di like banyak kali ataupun di retweet dan di favourite banyak kali , orang lain sibuk ' copy cat ' dan jadikan ayat sendiri , tak kurang juga yang olah ayat tersebut , maka lambakan ayat - ayat cinta terjadi .

" Date → BF tinggi → GF pendek → nak order Donut → GF tak nampak → GF tarik-2 baju BF → BF pandang bawah then cakap "Alololo , anak siapa la niehh , comelnyaa ♥ "
~ Contoh ayat menggelikan yang selalu sangat di ' copy paste '

Dekat sini Faie takde niat nak buat siapa - siapa terasa hati . . . Memang taksalah kalau nak bercinta sesama manusia , tapi Faie tengah cakap pasal ' Tulisan Cinta di FB dan Twitter ' . Cuba fikir logik , mana bagusnya budak - budak umur bawah 13 tahun sibuk bercakap pasal cinta mengalahkan orang yang nak berkahwin 2 minggu lagi ? Mana bagusnya budak bawah umur sibuk ber ' couple ' sini sana ? 
Memang ada yang kata ber ' couple ' ni ada bagusnya . Contoh ? 
  • Boleh rasa perasaan dihargai oleh ' future husband ' 
  • GF / BF boleh bantu wujudkan suasana belajar yang sweet + romantis
  • Lagi ? ?
Now awak semua , bloggers yang budiman boleh fikirkan apakah faedah kanak - kanak menulis ayat - ayat cinta di laman sosial ?
Akhir sekali , Faie nak mintak maaf lagi sekali kalau Faie ada tertaip perkataan kasar , Faie ada buat readers sentap and so on . Gomen !

Wordless Wednesday #1

5 comments:

Si cute Kim Hyun Joong - oppa ( yang kecil tu ) . Siapa rasa dia comel , kita geng .

Tahniah nenek manis ^ ^

3 comments:
~ Assalamualaikum ~

Kalau bloggers perasan * ecehh * ini entry ke - tiga hari ini . Takdelaa macam - macam benda berlaku hari ini , so rasa nak share dengan awak semua pulak ==' Dulu Faie ada buat sticky post pasal reward for Faie's 200th followers kan ? Tapi sekarang dah takde sebab hari tu gatal - gatal terdelete . Ampun yaaa ibu , bapak .

Tapi awak semua nak tahu tak siapa follower bertuah tu ? Namayewa Nur Nasiha Bt Ramlan a.k.a cek - a . Eh , macam mana Faie boleh tahu ? Yoielaa , sebab dia ni kawan Faie since 2009 . Ini kebetulan bukan dirancang ^ ^ Sebab dia ni boleh jumpa dekat sekolah , hadiah tu Faie rasa nak bagi by hand laa -,- Mesti lagi sweet sebab ala - ala appreciated gituu ~

Jom ke blog nenek ini ◕ ◡ ◕


Bersedialah awak semua untuk menerima kenyataan yang blog nenek muda ini sangat comel * kawaii naa ~ * 

To cek - a : " Huhaaa ==' Sorry ahh aku panggil kau nenek , macam tak biasa . Kau nak aku panggil kau mucuk masyem ke ? Hahahaha , t bloggers kata aku lesbo pulak . Abaikan kegedikan . "

Banner Doodle's Giveaway by n.i.e.y.x.z.h.a ™

3 comments:
~ Assalamualaikum ~

Huwaaa ==' * Sila tepuk belakang Faie sebab rasa macam nak nangis sebab terharu *
Maaf , sila muntah . Eh , makin panjang pulak merepeknya ni . Ceritanya macam ni . . . Pada satu petang yang indah , bla bla bla . . Tuan punya GA ni yang invite Faie untuk join , rasa terharu sikit .
* Faie ada bukti , awak ada ? *

So , Faie pun rasa macam syok gilos nak join GA ni sebab dah lama tak join any GA or segmen . Siapa - siapa yang rasa nak dapat banner yang kawaii - naa ~ Jom klik banner yang kiut jugak ni .

http://www.nieyxzha.com/2012/12/banner-doodles-giveaway-by-nieyxzha.html

Cubaan Berani Mati -.-

6 comments:
~ Assalamualaikum ~

Berhari - hari tak update + taip sesuatu dekat kotak post ni somehow buat otak Faie blurr a.k.a kabur - kabur . Kalau cermin mata yang kabur kita boleh lap , tapi kalau otak ? Err , mungkin kena refresh banyak kali kot . Kadang - kadang sampaikan nak tweet pun takde idea , padahal selama ni idea mencurah - curah , laju je jari ni tweet .

Sila baca entry di bawah ini dengan nada yang teramat gedik .

Ada siapa - siapa yang perasan tak berubahan terbesar blog ni ? Err takde , ok merajuk . 
SEBELUM
SELEPAS

Hahaha yang selepas make - over tu yang sedang awak - awak semua view laa ==' * hembus hembus * Ini kali pertama Faie cuba edit coding dengan usaha sendiri , selama ni senang copy paste template then siap , sekarang ni Faie cuba cari pasal main coding , yelaa dah guna blogskin laa katakan . Selama ni macam tak berani nak guna , tapi entah angin semangat mana yang tiup .

Mula - mula tepek code blogskin yang tersangat basic tu memang masalah , yelaa Faie ni mana pandai sangat nak godeh sini sana . Bloggers ada komen tak boleh nak komen , nak follow pun tak boleh , itu ini sinu sini . But thanks to kakak Atiqah sebab sudi share banyak giloos tutorial untuk blogskin . So now awak semua takkan ada masalah while viewing this blog ^ ^

Frankly speaking , Faie memang taksuka pink sejak kecil , tapi taktahulah kenapa Faie pilih pink as main colour blog ni . Ohmy , dah gegell betul Faie ni . Hoo ~ Mula - mula nak buat pastel purple , last - last everythng turns out jadi pink .

Btw , congratulations to adik - adik bloggers yang berjaya dapat result cemerlang 19hb yang lepas . Siapa nak hadiah meh tuntut * ayam - ayam * . ' Kakak ' Faie dah lepas dah PMR tu tahun lepas . * tak percaya klik sini * To SPM's victims tahun 2013 , KITA GENG ^ ^

Dugaan itu cabaran * *

No comments:
~ Assalamualaikum ~

Last post was on 12nd of December ~ Back on title : Dugaan itu cabaran . Lately tak dapat nak post something here because of . . OhmakAku , kenapa Faie taip dalam Bahasa Majmuk ? Bahasa Malaysia tolong . .

Hari - hari yang lepas memang ada pasang niat nak update blog ni , nanti kalau dah berhabuk , sawang sini sana siapa jugak yang nak kasik bersih semua habuk ? Faie jugak , sambil - sambil buat ' spring cleaning ' dekat bloggies ni , Faie terfikir nak tulis pasal DUGAAN .

Sekarang memang musim hujan , kalau tak silap angin Monsun Timur Laut tengah tiup - tiup manja sekarang ni , maaf kalau salah fakta . Almaklumlah Faie last belajar Geografi tahun lepas , itu pun susah betul nak skor 85 ke atas * bersyukur * . Sebab dugaan tulaa Faie tak boleh nak update , hahahaha alasan semata - mata .

Sekarang ni orang Islam diuji dengan rumors yang kata 21/12/2012 ni tarikh Qiamat . Eh tolonglah , awak - awak Kaum Mayan tu bukannya tuhan yang boleh ramalkan tarikh kehancuran dunia ni . See , diorang itu mungkin sengaja nak pesongkan akidah orang kita , and siapa yang percaya atau rasa tergugat kepercayaan tu , silalah kembali ke jalan yang asal yaa =='

 Sekarang ni Faie tengah work on kerja ala - ala PBS untuk subjek ICT , cikgu kata buat scrapbook . Memang tak jadi amsalah , tapi yang jadi kinda cabaran bila TOC tu nak jugak bahan selain Internet , mula - mula ingatkan cuma optional jaa . Aigoo ~
INI SEMUA DUGAANNYA ~ Nyanyi ala - ala stail Noh Hujan yaa kawan - kawan , miss kawaii - chan ^ ^

12.12.12 ^ ^ Is there anything special ?

5 comments:
~ Assalamualaikum ~

Dekat FaceBook , Twitter and whatsoever , semua orang nak tulis pasal tarikh hari ini : 12.12.12 . Mungkin sebab hari ni last combination of numbers yang best sebab mana ada 13.13.13 . Aigoo ~ Kalau setiap hari Rabu , bloggers tend to post something bout kinda WordlessWednesday , but I choose to type an entry bout it ^ ^

Kalau orang sibuk pergi hang out dekat mall sini sana , Faie choose to just keep myself indoor ._. Memang bosan . 

Kalau orang sibuk nak buat fake relay or betul - betul couple sebab nak tarikh cantik , Faie cuma blogwalking sini sana sebab nak rapatkan hubungan sesama bloggers ^ ^

Kalau orang sibuk tweet pasal how special is today's date , Faie cuma mampu tweet ini sahaja :

Tapi takpe , esok 13.12.12 Faie nak hangout dengan Jeejie plus Awadah jee ==' ( Biasa Faie tag kan kawan - kawan guna link FB , kali ni link Twitter pulaa 。◕‿◕。 Siapa - siapa yang nampak eden dekat BPMall tu jangan lupa lambai - lambai ^ ^

Ini entry penting !

24 comments:
~ Assalamualaikum ~

First of all , Faie as admin nak minta maaf sangat - sangat sebab blog ini terpaksa Faie tukar URLnya . Blog Cik Gadis Tak Comel TIDAK di - delete , tetapi Faie cuma TUKAR sahaja . Ingat , TUKAR , bukannya DELETE ==' Credit to Suzaiha , dia yang suggestkan domain baru ni ._.
Maaf , abaikan penggunaan bahasa yang tunggang - langgang serta carca - marba kerana entry ini ditaip ketika dalam perasaan yang kapal karam . Eh ?
4 Disember lepas , blogger Adie Putra ada tegur , dia bagitahu blog Faie ni ada malware , tapi yang peliknya bila Faie view sendiri , takde pulak notification pasal malware's attack tu ಠ╭╮ಠ SEDIH BETUL ! * sigh * Nak dijadikan cerita . . . * cerita stail makcik gayah ( bukan nama sebenar ) jual lukisan 20 sen * Tadi Faie pasang plug komputer , Wi - fi bla bla bla dan penuh bersemangat sign in tiga acc ni : FaceBook , Twitter and Blogger . Lepas tu dia ada keluar screen kata page blog Faie tak boleh access . Punya lah susah - payah dari pukul 8 malam * lebih sikit * sampai laaaaaaaaa pukul 10.32 tepat cari cara nak buang mangkuk hayuunn si malware handsome ni , still tak berkesan pon . Bila view guna Mozilla lain , guna Google Chrome pun lain . Apakah ituu ⊙.◎

Punyalah view sini , view sana last - last source tu suruh Faie delete link yang ada malware tu , ehh that means kena delete blog laa kan ? Haishh , tapi seriously Faie sayang blog ni , sebab lepas delete blog yang hari tu sebab kena serang denagn anons kaw - kaw punyaa , Faie tekad taknak buat blog lain dah ^ ^ Last  last Faie take an action to tukar URL blog ni . Cuba tengok , header pun tak sempat tukar lagi . Masa taip entry ni baru  lah terfikir : " Kenapalahh tak buat print screen tadi ? "

To all bloggers : Faie minta maaf lagi sekali to all . Lebih - lebih lagi tuan punya GA dan Segmen plus orang yang tag kan Faie . Nampak gaya gaya gayanya semuanya terbatal lah kan ? Unless Faie buat entry baru ~ Aigooooooooooooo (◜௰◝)

Rahsia ini telah lama aku pendamkan ಥ_ಥ

3 comments:
~ Assalamualaikum ~

Semua orang ada rahsia . 
RAHSIA yang macam mana ?
Rahsia peribadi ataupun bukan ?

Yes , semua orang ada rahsia yang dia simpan sendiri dan tak mahu orang lain tahu sebab kalau dia dah bagitahu dekat orang lain , itu bukan rahsia namanya * abaikan Faie merepek *

Apa yang Faie cuba nak sampaikan ni ? Hee ^ ^ Sebenarnya Faie nak story mory sikit ni , pasal lagu Teman Pengganti ~ Black feat Malique . Korang mesti pernah dengar kan ? Lagu ni dah famous amos tahu tak . . . Cuma Faie tengah pelik tahap tali pinggang hitam ni . . Semalam , ada sorang member Faie tu tiba - tiba hantar mesej bagi salam . Lepas tu tak sempat nak taip ' waalaikummussalam ' , dia bagi lirik lagu tu . Part ni jaa . Pelik bin ajaib bin ape entah lagi .
Lagu ini yang terakhir aku sajikan ,
Kalau rindu nanti bolehlah kau nyanyikan ,
Jaga diri, jangan makan hati ,
Yang patah kan tumbuh, yang hilang kan berganti .

Lepas tu Faie balas apa dah dia terus tak balas . Aigoo ~
Bosan ? Boleh tengok drama korea atau jepun dekat ( sini )

Segmen : Pencarian Blogger Baru

12 comments:
~ Assalamualaikum ~

Dengan lafaz bismillah supaya Harimau Malaya menang malam ni , Faie join segmen Kak Niera ni .

Sila baca post ini ala - ala seorang adik yang amat rindu akan kakak nya sehinga tahap dewa ke 17 dan 18 ^ ^

Dear Kakak Niera , followers Blog Faie ni baru seratus lebih * Maaf tak boleh sertakan nilai sebenar sebab , , , Sila tengok post di atas * . Setiap kali Faie tengok blog orang lain , mesti followers diorang 500 lebih . Siapa yang taknak followers ramai - ramai kan ? Siapa yang suka kumpul followers tu memang annoying sebab followers ni bloggers yang suka dekat blog kita kan ? Hee ^ ^

All in one ._.

9 comments:
~ Assalamualaikum ~

Hai semua ^ ^ Dah 4 hari Faie tak betul - betul tulis something dekat kertas maya ni . So , macam - macam lah yang Faie nak share . Tapi Faie promise entry kali ini tak panjang sangat , tapi mungkin jadi lebih panjang daripada biasa . Lewls ^ ^

Entry pertama : OhmyAllah , bertuahnya saya ^‿^

Tak tahu nak cakap apa sebab tu Faie taip . Hari tu Faie ada komen dekat satu entry Cik Mun * klik sini * . Tak sangka Kakak Cik Mun sanggup buatkan satu doodle stail muslimah untuk Faie . Hoo ~ Rasa terharu sangat - sangat . 
Seriously Faie takde bakat dalam bidang lukisan ni . Frankly speaking , Faie pernah gagal subjek Pendidikan Seni waktu Tingkatan 2 sebab cikgu tu konon - kononnya artistik sangat . * palm face * Tapi takpelaa , ape - ape pun doodle yang Kakak Cik Mun buatkan ni memang kawaii naaa ^ ^

Entry kedua : Hak saya ! Tolong jangan ambil ._.

Dulu Faie pernah ada blog lain sebelum ni . Tapikaaaaannnn * sigh * dah ada orang lain ambil . Yang Faie geramnya , dah laa tak tulis apa - apa , buruk pulak tu ! Hee ==' Memanglah Faie dah delete , tapi dia guna domain yang sama ! Geram betul .  Cuba awak semua yang comel lagi ohsemm ni klik kat sini : klik tulisan pink ni ^ ^
Cantik ke menawan ni ? Ce cakap sikit , eh kalau tak boleh cakap , taip dekat kotak komen pon boleh > , <

P/s : Thanks to kawan yang dah tegur Faie untuk buatkan entry cara ' justified ' berbanding ' centered ' macam sebelum ni . To all bloggers out there , kalau ada apa - apa komen positif yang nak share , Faie sedia baca semuanya dengan mata yang comel ❤‿❤

Special Year-End G/A - Fy & Nad

4 comments:
~ Assalamualaikum ~

Hai lagi sekali untuk hari ni . Entry hari ini semua pasal GA . Tadi GA kawan Faie ( klik sini ) , kali ini GA dua orang kakak comel ni : Nadrah Zulkifly dengan Sofie Ezzaty ^ ^ Awak semua , join lah sekali ea ?

* klik sini untuk join sekaki dan dua kaki *

" Thanks kakak Cik Lyeen sebab tag kan Faie " , kata Faie a.k.a Cik Gadis Tak Comel kepada Cik Lyeen ^ ^
Anda di tag : Amy Syahiera , Adie Putra , Kakak Cik F , Kakak Ayuz ( Gadis Bunga ) dan Kakak Cik Mun

Segmen: Blog saya tersangat awesome

2 comments:
 ~ Assalamualaikum ~

Hai bloggers semua , ini kali pertama Faie join segmen buat tahun ini . For the intro , segmen ni kawan Faie yang buat . " Eh , kawan Faie yang mane satu ? " Nama dia : PakCik Adi Putra Bin Roslan . Dia sebaya dengan Faie . Sebelum Faie pindah Batu Pahat , Johor , Faie stay dekat Kluang and pernah satu kelas dengan pakcik ni ^ ^ Dulu dia comel , sekarang kurang comel sebab muka dia dah dewasa * pandang lantai * . Eh kejap , Faie kata dia COMEL ehh ? hoo ~ Marah ' kawan perempuan ' dia nanti .
* tekan SINI untuk sama - sama join segmen ni *

" Blog saya tersangat awesome "

Sebab utamanya ialah . . . SEBAB TUANNYA PON AWESOME ! Hahahaha , masuk bakul angkat sendiri , masak lemak cili api pun makan sendiri ♥‿♥ . Blog Faie ni takde share pasal blogging tutorial , TAPI semua yang Faie post , lahir dari hati nurani yang sesuci embun pagi . Faie tak pernah menipu or create cerita dalam blog Faie ni , sebab Faie bukan orang yang hipokrit . Next , hampir 40% daripada semua code yang Faie copy , Faie akan edit sendiri , CONTOH yang " 1 fairy here " * tengok screen kanan , yang paling atas * . Code asalnya takde gambar , tapi Faie cuba edit sendiri . Memanglah nampak macam meaningless , tapi itulah kali pertama Faie ubahsuai sesuatu code . Sebab Faie takpandai main HTML or XML code ಥ ̯ ಥ

To Adie Putra : Thanks sebab sudi promotekan First GA aku tu dekat blog kau ◉‿◉ Aku doakan segmen kau ni mendapat sambutan , * aku dah promote GA kau ni dekat satu group untuk BLOGGER dekat FB *
   kam sa hae yo

Sikat oh Sikat ._.

13 comments:
~ Assalamualaikum ~

Bangun pagi gosok gigi , guna ubat gigi Safi , gigi putih dan berseri , pasti selamat dan suci .

Hai , OHAYO bloggers semua . * sesiapa yang tak mandi lagi tu sila jeling jam sekarang * Lepas mandi korang buat apa ? Mestilah lap - lap badan lepas tu baru pakai baju kan ^ ^ Ada orang pakai baju dulu baru lap badan ke ? Hahaha pelik bin aneh lah tu namanye . * merepek , sila abaikan *

Actually Faie nak share something bout sikat rambut . Yeah it's a hair combo ! Most of rakyat Malaysia mempunyai rambut ikal mayang bak puteri raja turun dari kayangan , rambut kerinting serupa artis - artis terkenal dan rambut lurus plus kusut macam buat teknik rebonding . So , sikat yang macam mana yang korang guna ? Tahu tak , salah satu punca kecil rambut rosak ialah salah memilih sikat . Lemme suggest you something ^ ^

* sumber dari pakcik Google
  • Untuk rambut ikal : Gambar pertama
  • Untuk rambut kerinting : Gambar pertama dan kedua
  • Untuk rambut lurus : Gambar ketiga dan keempat
~ Rambut kita , mahkota kita ~
  * sekadar gambar hiasan *

Bakal SPM 2013 ._.

9 comments:
~ Assalamualaikum ~

Hai semua , hoho , ingatkan semalam nak post something dekat sini lepas balik Program Peningkatan Prestasi Akademik untuk SPM 2013 * SPM oh my Allah ! * , tapi sampai-sampai je rumah terus makan , then ambil bantal then peluk then SELAMAT TINGGAL DUNIA ^ . ^

* credit to : Sue Salleh
Gambar ini memperlihatkan para pelakon cilik yang tak famous amos : Awadah , Jee , Oncom , Liyana , Suzaiha dan artis yang paling terkenal abad ini , Faie aumm chak aumm chakkkssss ^ ^ 

Overall program ala - ala teknik menjawab SPM untuk subjek Bahasa Inggeris , Sejarah , Fizik , Kimia , Biology dan Add Math boleh Faie bagi 3 bintang SAHAJA . Yang paling best bila slot Sejarah , YES subjek tu memang bosan + mengantuk = JOM TIDUR * yeay * , tapi penceramah tu memang super duper awesome ! Bukan sebab dia lelaki , tapi sebab dia memang pandai kawal situasi , and kitorang yang join program tu sikit pun tak rasa bosan * compared to the other slots * .

Bukan nak kompelin usaha yang pihak sekolah buat untuk batch SPM 2013 tapi , biasalah REMAJA memang susah nak rasa puas kan ? Buat program time cuti sekolah memang menguji nafsu kami yang sedang menikmati suasana tenangya cuti sekolah tanpa kerja sekolah dan buku - buku tebal untuk di baca ~ Suasana dewan ceramah yang agak ' best ' mengundang syaitan untuk bertenggek di kelopak mata * abaikan ayat - ayat yang agak berbunga - bunga cinta *

p/s : Penat tunggu cerita Mei Chan no Shitsuji siap untuk di ' convert ' kan ^‿^

A come - back post ^ . ^

No comments:
~ Assalamualaikum ~

Hi bloggers , it has been awhile that I didn't post something here . Last February , I'm known as CHP or Cik Hijau Purple but now I'm Faie as normal obviously. I leave CHP because that name was given by my ex - friend and I don't want to remember the memories with him . Enough with the past .

Why I am writing in English ? Ohmy , I should realize that my English is so poor as my English teacher only gave me an A- for my last exam . Back to reality and write in BM instead .

Memang susah nak mulakan semuanya semula , tukar template baru , URL baru , bla bla bla baru . And Dan Faie pasti tak ramai yang ingat or rindu Faie as a blogger here . Tapi , Faie akan take all the challenges sahut semua cabaran untuk lebih maju kehadapan ^ SLOGAN ? ^
~ Nur Faie | 16 Tahun | SMK ( P ) Temenggong Ibrahim ~

Faie harap sangat semua bloggers boleh support Faie macam dulu , komen - komen macam dulu , interact berinteraksi dengan semua macam dulu dan bla bla bla .

maafkan CHP yea ? sayangss korang .

2 comments:
~ assalamualaikum ~

kita berkenalan hanya dalam laman BLOGSPOT aku , 
kau hantar pesanan banyak komen beribu paku woo ohhh , 
hati memang berbulu .


dan pabila kau menggatal hantar komen lagi ,
ku gelisah hati nak marah rasa hendak maki woo ohhh ,
jangan sampai ku naik kaki .
ikut lagu CINTA MUKA BUKU by my senior dekat sekolah ~ ini bukan cerita tipu , CHP memang satu sekolah dengan NL . hari - hari nampak dia . 
dah puas nyanyi lagu kat atas ? budak baik . .
A N O N
bukan perkara luar biasa .
tapi perkara luar biasa kalau tiba - tiba ANON tu reveal him / herself .
( sebenarnya bukan itu yang CHP nak story and the mory hari ni , intro je lebih kan ? )

actually , CHP nak minta maaf sangat - sangat sebab . . . ----> scroll ke bawah untuk lihat tarikh last entry .
malu bhaii . =,- tutup muka bawah bantal corak kura - kura brazil celop


tahu - tahu je laa kalau dah nama sekolah , serious tak sempat sangat nak mencairkan biji mata depan internet  . lagipun busy laa sangat dengan blog untuk SUBJEK ICT . walaupun baru satu post .

okaylaa , worksheet - worksheet ADDMATH dah meraung - raung minta disiapkan , siapa nak tolong sila tekan iklan TABUNG ARNAB tu yea ? sayangss korang .

p/s : takde gambar CHP untuk hari ni , mood tak SETABIL .

let's enter the COMPETITION :)

5 comments:
~ assalamualaikum ~

to bloggers , especially girls , i proudly announce that anyone who has long hair ( longer than your eyebrow ) . can participate in my contest entitled :

" PULLING HAIR COMPETITION "
terms and conditions :
  • your hair must be longer than your eyebrow .
  • your hair must be BLACK in colour .
  • have a strong hand , muscular is better .
  • no sharp item to be used .
done reading ? another additional condition : must HATE math / add math / or any subjects that uses math .


GA pertama sicantik siezuka

2 comments:
tekan banner yang cantik molek tu :)

huyea . . saya kena tag dengan kakak ALYA . sayangss die . :)

kelebihan blog siezuka :
blog xserabut , nice je . lagi satu , post die best , love it . :)

kelemahan blog siezuka :
blog archive panjang sangat . tu je :)

permulaan tahun baru ~

5 comments:
~ assalamualaikum ~

soalan memecah otak , sila fikir dengan otak JIMMY NEUTRON :
bagaimana permulaan tahun baru anda ?
a . mengucapkan selamat tahun baru dengan apa jua cara
b . tangisan kegembiraan yang melampau
c . solat sunat , menyatakan kesyukuran kerana masih hidup
d . tiada perasaan -- kau alien dari bumi kah ?


soalan menggigit bibir ANGELINA JOLIE :
apakah azam tahun baru anda ?
a . kumpul duit banyak - banyak untuk beli handphone dan alat make - up baru
b . menurunkan berat badan sebanyak mana yang boleh 
c . semakin berjaya dalam hidup , dari apa jua aspek
d . mendapat anak nama azam 

pesanan dari pihak penaja ayam cap lembu :
anda inginkan bentuk badan yang seksi + seksa ? pakai lah pakaian yang transparent . terima kasih . (Y)

~ itew da dapat 5pocenn dari pakcheq NUFFNANG , boleh beyi gule - gule gamba angie bird tu tak ?