31-7 birthday giveaway

~ assalamualaikum ~

firstly , CHP nak say thanks dekat kakak alya sebab sudi tagged - kan CHP untuk giveaway ni . mcam tahu - tahu saja CHP tengah cari untuk join GIveaway . . hu3 . . thanks yaa !

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

~ Happy birthday . . . to me ! , ha3 . 

banner cantik , mestilah kena join kan ?

birthday wishes and cakes to :





~ ha3 , minta maaflah . takde kek . gambar pon boleh kan ?
~ kepada kakak semua . selamat ulang tahun yaa . semoga jadi kembar yang selalu bersama tak kira senang susah . * amacam skema sangat ayat ?
 * muka skema bagai . untuk kembar !

setiap kali ulang tahun kelahiran , pasti terfikir . aku ni dah tua yaa ? tapi , kembar semua tak perlu risau dengan pertambahan usia . nak tahu satu fakta ?

" pertambahan usia melambangkan sisi kematangan seseorang "

6 comments:

  1. waaahhh.. ada kek sorang satu lah..
    memang melambangkan setiap kembar..

    btw. thanks join..
    gud luck yer..^^,

    ReplyDelete
  2. sama2 kakak . rase macam best jew join GA ni . hu3 . .

    ReplyDelete
  3. comelnyer kek.. terima kasih..^_^

    ReplyDelete
  4. sama - sama kakak . hu3 , pictures simple je tu . .

    ReplyDelete
  5. waaaaaaaaaaaaaaaaa...kek sakuraaaaaaaaaaa~~~ heheheh.. thankssss FaiE.... all the best yeee~ :)

    ReplyDelete
  6. all the best to me . hu3 . .

    ReplyDelete