inspired by SOMEONE

~ assalamualaikum ~

siapa yang CHP inspire sangat tu ? her name is :

pehal omputih segala ni . terus terang , CHP dari darjah enam memang dah minat , super minat dengan chomel ni . mula - mula kenal chomel ni , tu pon dekat akaun tagged.com , ada ADMIRER CHP post lagu ni dekat tempat komen .

~ Rahsia Cinta ~
part yang CHP suka :
" ku menahan rindu di hatiku , 
ku tak mampu meluahkan cintaku , 
hanya kerana aku takut , 
tuk kehilangan dirimu "

 and now , i like her song entitled :

~ Harus Ku Terima ~
 
part yang CHP suka :
" aku hilang cinta kasih dan sayang , 
yang lama menjadi idaman , 
tidak terduga , 
aku yang merasa kehilangan "

" aku percaya ada bahagia , 
seandainya ku tak putus asa , 
lewati hari meskipun dilema , 
ku akur ku tidak berdaya "

p / s : lagu - lagu chomel memang original , buatan sendiri okay . lagi satu , sedap layan lagu - lagu dia , time - time :
  • hampir nak tidur
  • baru putus cinta
  • emosi tidak stabil

2 comments:

  1. perempuan ye? mula2 saya ingat cikhijaupurple tersilap, tapi bca sampai habis memang 'her' aje.. hehehe..

    ReplyDelete