1st Giveaway By Izah & Ecah

------------ INI STICKY POST , SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRY BARU ----------

* klik untuk join ! *

Alhamdulillah , setelah berhari - hari - hari menunggu , akhirnya GA kakak Iza dan Aisyah mula berlangsung hari ini ! FYI ( for your information ) , Faie jadi salah sorang sponsor , walaupun hadiah tak se'daebak' sponsor lain , tapi Faie rasa nak sangat sumbang sesuatu untuk GA ni ~ 

Jomlah join ramai - ramai , dan jangan lupa top referral pun dapat hadiah menarik ! Kakak - kakak empunya GA mencari 45 orang pemenang ! Diulangi , 45 orang pemenang . Well , tertanya - tanya apa hadiah yang bakal awak , awak dan awak yang baca entry ni dapat kalau bertuah ? jom terjah entry ini : Senarai hadiah ^ ^

14 comments:

  1. FOLLOW DARI SEGMEN SAME http://keranaakumalu.blogspot.com/2013/04/1st-giveaway-by-izah-ecah.html

    ReplyDelete
  2. thanks sudi join Faie .good luck :)

    ReplyDelete
  3. Singgah sini!!

    http://thepureheartoftheemptysoul.blogspot.com/2013/04/segmen-blog-bintang-by-blog-mrs-lulla.html

    ReplyDelete
  4. http://www.mhakimfaiz.my/2013/04/1st-giveaway-by-izah-ecah.html

    ReplyDelete
  5. dari GA sama . follow sini . jemput singgah blog :)

    http://luvelyhuzzy.blogspot.com/2013/04/st-giveaway-by-izah-ecah.html

    ReplyDelete
  6. hye
    dtg bls kunjungan ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/04/1st-giveaway-by-izah-ecah.html

    ReplyDelete
  7. dtg melawat

    http://www.nurulazieyan.my/2013/04/1st-giveaway-by-izah-ecah.html

    ReplyDelete
  8. balas kunjungN :d

    http://dunianuranisamar.blogspot.com/2013/04/1st-giveaway-by-izah-ecah.html

    ReplyDelete
  9. Terima kasih semuaaaaaaa ~ Jangan lupa promote GA yang super truper ohsemm ni dekat bloggers yang lain ^ ^

    ReplyDelete
  10. blog sponsor Rynna Alsagoff dah boleh buka .
    http://r-nanania.blogspot.com/
    jemput follow dia ya :)

    ReplyDelete
  11. Jom join! RM5000 dari BloggerWanita. Tinggal lagi RM3798.20 untuk dimenangi..
    http://amgyver.blogspot.com/2013/04/wang-tunai-rm5000-untuk-blogger.html

    ReplyDelete
  12. assalam yong/yop
    BK tumpang letak speda kat sini ek?
    BK dri...http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/04/1st-giveaway-by-izah-ecah.html

    ReplyDelete