All in one ._.

~ Assalamualaikum ~

Hai semua ^ ^ Dah 4 hari Faie tak betul - betul tulis something dekat kertas maya ni . So , macam - macam lah yang Faie nak share . Tapi Faie promise entry kali ini tak panjang sangat , tapi mungkin jadi lebih panjang daripada biasa . Lewls ^ ^

Entry pertama : OhmyAllah , bertuahnya saya ^‿^

Tak tahu nak cakap apa sebab tu Faie taip . Hari tu Faie ada komen dekat satu entry Cik Mun * klik sini * . Tak sangka Kakak Cik Mun sanggup buatkan satu doodle stail muslimah untuk Faie . Hoo ~ Rasa terharu sangat - sangat . 
Seriously Faie takde bakat dalam bidang lukisan ni . Frankly speaking , Faie pernah gagal subjek Pendidikan Seni waktu Tingkatan 2 sebab cikgu tu konon - kononnya artistik sangat . * palm face * Tapi takpelaa , ape - ape pun doodle yang Kakak Cik Mun buatkan ni memang kawaii naaa ^ ^

Entry kedua : Hak saya ! Tolong jangan ambil ._.

Dulu Faie pernah ada blog lain sebelum ni . Tapikaaaaannnn * sigh * dah ada orang lain ambil . Yang Faie geramnya , dah laa tak tulis apa - apa , buruk pulak tu ! Hee ==' Memanglah Faie dah delete , tapi dia guna domain yang sama ! Geram betul .  Cuba awak semua yang comel lagi ohsemm ni klik kat sini : klik tulisan pink ni ^ ^
Cantik ke menawan ni ? Ce cakap sikit , eh kalau tak boleh cakap , taip dekat kotak komen pon boleh > , <

P/s : Thanks to kawan yang dah tegur Faie untuk buatkan entry cara ' justified ' berbanding ' centered ' macam sebelum ni . To all bloggers out there , kalau ada apa - apa komen positif yang nak share , Faie sedia baca semuanya dengan mata yang comel ❤‿❤

9 comments:

  1. hi bw here....

    do visit n follow
    http://myaleo.blogspot.com/2012/12/wedding-hakim-eija.html

    ReplyDelete
  2. Thanks for blogwalking here sis ^ ^

    ReplyDelete
  3. wahh ! dia dapat doodles la . comel pulakk tu . warna hijau lagi . untunglahh kan ~

    ReplyDelete
  4. Cantiknya doodle tu. Tak pernah tahu pun itu apa benda dan susah kan nak buat. :)

    fyi, akak sek biasa je. cuma peratus cina banyak sikit dari melayu. :)

    ReplyDelete