Segmen : Pencarian Blogger Baru

~ Assalamualaikum ~

Dengan lafaz bismillah supaya Harimau Malaya menang malam ni , Faie join segmen Kak Niera ni .

Sila baca post ini ala - ala seorang adik yang amat rindu akan kakak nya sehinga tahap dewa ke 17 dan 18 ^ ^

Dear Kakak Niera , followers Blog Faie ni baru seratus lebih * Maaf tak boleh sertakan nilai sebenar sebab , , , Sila tengok post di atas * . Setiap kali Faie tengok blog orang lain , mesti followers diorang 500 lebih . Siapa yang taknak followers ramai - ramai kan ? Siapa yang suka kumpul followers tu memang annoying sebab followers ni bloggers yang suka dekat blog kita kan ? Hee ^ ^

12 comments:

  1. Auni datang dari segmen yang sama !!done follow kak!http://auniizzahjafri.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru_3038.html , harap kak follow Auni balik

    ReplyDelete
  2. goodluck..teringgin nak join..tp skrang byk kejela..hoho

    ReplyDelete
  3. Hi pretty! azwa datang singgah blog awesome ni ya :)

    ReplyDelete
  4. Kakak Cik Mun : Hohoo ~ Takpe , kalau free , akak pon bule join ^ ^

    Nurazwa : Pretty ^ ^ * hantuk kepala * Yeah , jempt singgah lagi yea ~

    ReplyDelete
  5. Dari segmen yg sama..
    Kak Eira follow sini..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  6. Kalau ya pun rasa tak suka dengan orang yang cari followers ni cik faie tak payah laa nak panggil orang annoying. :3

    ReplyDelete
  7. Kak Eira : thanks yaa ^ ^

    ANON : Thanks sebab komen , tapikan lagi bagus kalau awak tak gunakan nama ' anonymous ' untuk komen ^ ^ Yes , I admit it , memang salah Faie sebab ckp org yang mcm tu annoying . Tapi Cik ANON kena faham dari konteks yg macam mana tu ==' Faie rase awak patut baca entry saya yang : http://cikgadistakcomel.blogspot.com/2011/12/story-to-share.html , orang macam inilah yang saya maksudkan ANNOYING tu =='

    ReplyDelete
  8. hai , jemput lawat budak jahat :) -->
    http://dearbudakjahat.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  9. dari GA yang sama untuk upkan follower.. jom dtg rumah sy plak...:)

    http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  10. Dari segmen sama jugak ! Done follow ! http://mybluebeads.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html :)

    ReplyDelete