alhamdulillah , i'm speechless ~

~ assalamualaikum ~

hanya tangisan kegembiraan yang boleh menggambarkan perasaan sebenar . usaha keras belajar selama 3 tahun akhirnya membuahkan hasil . thanks ALLAH .

 ~ CHP budak yang paling pendek dalam gambar ni ,
gambar tak edit langsung , so :
muka hitam
tudung senget

~ muka bajet sweet , abaikan 

CHP nak ucapkan thanks sangat kat family , especially my superwoman ( beloved mum ) sebab dah susah payah hantar tusyen setiap hari isnin , rabu dan jumaat ( malam ) , selalu bagi nasihat dan dorongan supaya usaha lebih tekun lagi . thanks mama , i love you ! muahh  ♥ next to all my teachers yang selama ini curahkan ilmu yang takkan ternilai dengan apa - apa pun . and next to all my friends , i love you guys !

12 comments:

  1. Alhamdulillah. Tahniah dik.

    Senyum sampai ke telinga lah hari ni.. hehe.

    ReplyDelete
  2. kaka NALISA : w.c , thanks sudi komen :)
    abg HAFIZ : alhamdulillah , syukur kpd ALLAH , heee ,

    ReplyDelete
  3. wahh ! kawan aku dapat straight's A la .
    CONGRATES ye friends .
    aku tumpang gumbira .
    #walopon jelLy#
    hah :D

    ReplyDelete
  4. amy : thanks peeps , kau tak gtwu aku pong dpt bape , sobbss , ~

    sista NIENA : thanks akaq gendut .

    ReplyDelete
  5. gendut tu tak lah sampai obes okay. tu namanya chubby aka comel. gagagagagaaa..

    ReplyDelete
  6. alahai tak nampak...tapi rasa cam sumer A..wahhhhh, tahniah2..akak tak leh nak bg apa, tp leh bg cium sket kat pipi di atas kejayaan adik..tetiba..but still nak kiss tahniah jugak..hehehe...bangga..

    ReplyDelete
  7. kak zulaikha : maafla , gambar tu xclear sangat . hu3 , thanks bg kiss . nak kite kiss dye balik , mmuuahh ! ha3 , ~

    ReplyDelete