~ karena ku sayang kamu ~

~ assalamualaikum ~

hai kakak - kakak , abang - abang bloggers . lama betul CHP tak update . entry lama pun almost berhabuk . 

' mesti lap bersih - bersih blog ni ' 

#( favourite song since Standard 6

dalam hidup mesti kita pernah ada rasa sayang kat seseorang . tak kira lah rasa sayang towards family , friends or even LOVERS . tapi memang sakit kalau rasa sayang tu tak dibalas atau dihargai . kalau ikut otak jahat : " alah , orang tak sayang kita , buat apa nak sayang dia " . otak baik : " takpelah , mungkin hati dia tak terbuka untuk kita lagi ".

tapi kalau fikir logik , perasaan sayang yang tak dibalas , lama - lama boleh menjadi perasaan yang di pendam . bila pendam , jadi lah sakit hati , bila sakit hati , boleh mati .

10 comments:

  1. salam,
    best lagu tu .. krana ku sayang kamu!
    xpernah dgr pun sblum ni

    ReplyDelete
  2. uit, jangan sampai mati dik...bahaya2

    ReplyDelete
  3. tak sayang pada orang yang tak nak bersayang2..
    biar dia sorang2 baru dia tau betapa bermaknanya kasih sayang tu.

    ReplyDelete
  4. kak KORIE : lagu tu memang best . selalu CHP lyn sbelum tidur .

    kak ZULAIKHA : cinta memmg bahaye . hee , ~

    kak DIANA: hurmm , tu pon kalau org yg kite syg tu tahu yg kite syg die . .

    ReplyDelete
  5. walao !
    takkan sebab perasaan sayang pon nak mati .
    gila GEMPAKK la kan . haha .

    "otak jahat : alah , org tak syg kita , buat apa nak sayang dia"

    setuju gilerr dengan otak jahat nie . hehe (^_~)

    ReplyDelete
  6. muehhehe ,
    sekali sekala jadi jaat .
    ngee~

    ReplyDelete
  7. amy : lolaa~ tu bukan jahat , tapi nakal ! , ahakss .

    ReplyDelete
  8. geram dok loading lme sbb nk komen grrr

    ReplyDelete