result PMR : jangan sebut , jangan cakap !

~ assalamualaikum ~

urut dada bila budak - budak facebook sibuk cakap pasal RESULT PMR . seriously , bila terbaca pasal tu , perut mula rasa sakit , macam nafas nak berhenti pun ada ! #( ayat over , abaikan .

~ status besties , copycat ♥~

setiap hari memang rasa sangat - sangat nak naik sekolah , taknak dah cuti sekolah lama sangat . BOSAN 
DUDUK RUMAH ! tapi bila terpandang status tu , errr . rasa seram semacam . lagi - lagi lebih kurang dua minggu lebih je result nak keluar kan .


~ setuju !


p/s : oh bloggers yang manis lagi sweet ( kalau perempuan ) , bloggers yang comel dan handsome ( lelaki comel ? ouch ! )

tolong doakan supaya CHP dapat result yang bagus . 

18 comments:

  1. PMR jer... klu cemerlang tukar skolah lebih baik, klu tak cemerlang, usaha lebih skit utk SPM lbh penting....

    ReplyDelete
  2. insyaallah..
    kalau dah usaha dan berdoa
    pasti kejayaan milik kita..:)

    kalau tak berjaya..
    jangan sedih2..
    buktikan masa SPM nanti pulak..
    itu penentu sebenarnya..:)

    ReplyDelete
  3. dik faie mesti boleh punyalah..
    ada masa lagi ni..

    teruskan berdoa dan klu rajin buat la solat hajat..
    semua ni boleh tenangkan diri adik ^^

    apa2 pun nt..
    brapa rsult dpat.. redha tu yang penting k
    gudluck!

    ReplyDelete
  4. cek - a : eh , mau tak takot . semput tunggu result , alaa m kau kan lagi pndai drpd aku ~

    kak DIANA : thanks , tapi org kate PMR kayu ukur utk SPM kan ? hee ~

    abg ZUL : hee ~ jom sekolah same2 , ermm , tapi CHP punye sekolah sume perempuan . wekks :P

    kak NAF : thanks , harap2 mcm tu laa . ~

    kak IFFAF : hee ~

    p/s : thanks sebb sudi komen . . ~

    ReplyDelete
  5. hehhehe, akak faham ngn perasaan cenggitu...rasa cam nak luruh jantung kut...seb baik dah tak alaminya lagi..hehe

    ReplyDelete
  6. kak ZULAIKHA : bukan setakat luruh jantung , semua organ dalaman pon turut nak gugur ny , ~ hee , nanti lepas PMR , takut SPM pulak kan ?

    ReplyDelete
  7. haha .
    tawakal jela .
    gudluck ye friend .
    aku twu ko pandai .
    mesti boleh punye dapat result yg cemerlang .
    kita same tunggu debaran ini .
    peace (^_~)

    ReplyDelete
  8. amy : lolaa ~ kau pun pndai jugak chuii , eh , t da dpt result , gtwu aku yea , IM sudaaa ~

    ReplyDelete
  9. pandai la sgt kan .
    biase2 jep .
    ko ag pandai .
    insyaallah kalau result tu okee .
    low sebaliknya . capital DONT KNOW !
    hehe

    ReplyDelete
  10. amy : hee , jgn doa yg bruk2 laa makcheq amy , siyes aku cuak gile . ~

    ReplyDelete
  11. chomel + smart = mcm tuan dia

    ReplyDelete
  12. good luck adik..moga dapat result yg gmpak...
    :)

    ReplyDelete