single or trouble ?

~ assalamualaikum ~

siapa single angkat tangan ! ~ jangan sampai nampak ketiak yea , tak manis dipandang orang

memang indah bila kita dicintai oeh seseorang , tapi kalau sudah kuasai status single , macam mana pulak ? makin merumitkan keadaan atau sebaliknya ? mudah memegang title single , tapi adakah senang untuk mempertahankannya ?

situasi 1 ( budak bajet hot ) :
status single ni agak menyusahkan , sebab selalu kene usha . kalau dah couple , takde la orang nak switt2 kan ? so , better owned by someone .

situasi 2 ( budak baik macam saya , hee , ~ ) :
lebih bagus single . sebab : mudah berkawan dengan sesiapa . takde laa terikat dengan status couple sampai terjejas persahabatan . lebih2 lagi dpt hindarkan diri daripada dosa , ye dakk ?

7 comments:

  1. saya ! #sambil angkat tangan#
    saya berada di situasi 2 #perasan jap#
    ngee , ~

    ReplyDelete
  2. amy budak baik cm saye , welcom to the club darl :)

    ReplyDelete
  3. yeah ! seronoknye masuk kelab baru ,
    hehe .
    tapi , mane member card nye ?
    kenapa tak pos ?
    ngee , ~

    ReplyDelete
  4. kak JANNAH : single ? yeah , sorang lagi geng CHP , :)

    amy : t aku bg , insyaAllah , :)

    ReplyDelete
  5. afiq brd kat situasi 1 kot!!
    ha3. perasan jer

    ReplyDelete